Kan een gietvloer in een tuinhuisje?

Een gietvloer is doorgaans niet de eerste vloer waar je aan denkt om in een tuinhuisje aan te brengen. Het hangt onder meer van het tuinhuis af of dit de meest geschikte oplossing is. Heb je bijvoorbeeld een tuinhuis die je als extra binnenruimte in je tuin gebruikt of misschien als tuinkantoor dan is een gietvloer laten leggen zeker een optie. Is het tuinhuisje vooral bedoeld om tuinmeubilair op te slaan of fietsen neer te zetten dan zijn er wel andere oplossingen voor beschikbaar.

Tuinhuis in de tuin als extra leefruimte

Een gietvloer kan zeker in een tuinhuis in de tuin als je extra leefruimte wilt creëren en daarbij het interieur van een mooie en strakke uitstraling wenst te voorzien. Een tuinhuis die je als leefruimte gebruikt, is wat dat betreft te vergelijken met een woonkamer, maar dan in je tuin. Het voordeel van een gietvloer in je tuinhuis is dat deze naadloos, strak en modern is, maar ook aangenaam is om op te lopen of te staan. De uitstraling is helemaal perfect als je in je tuinhuis een stijlvolle basis wilt neerleggen. Er is bovendien keuze genoeg uit de meest uiteenlopende kleuren, zodat er met de verdere inrichting van je tuinhuis rekening mee te houden valt.

Tuinhuis in de tuin als tuinkantoor

Thuiswerken heeft een grote toevlucht genomen en het ziet ernaar uit dat het in de toekomst ook zo blijft. Of in elk geval dat er sprake is van hybride werken. Heb je een grote tuin dan is het natuurlijk ideaal om je eigen tuinkantoor in een tuinhuis te realiseren. Ook in dat geval is het laten leggen van een gietvloer een uitstekend idee. De naadloze vloer geeft een ruimtelijk effect en het moderne en strakke karakter dragen bij aan een productieve werkomgeving in je eigen tuinkantoor.