Scooter kopen in 3 termijnen

Een scooter kan soms redelijk duur zijn, waardoor het dus ideaal is als je de scooter in 3 termijnen kan kopen. Zo heb je niet binnen één keer een hele grote uitgaven maar kun je het spreiden over verschillende maanden. Bij Polderscooter in Dronten hebben ze hier een ideale regeling voor. Je kunt gebruik maken van het In3 systeem. Dit is de enige gespreide betaalmethode met 0% rente. Op deze manier is het dus een stuk makkelijker om eindelijk de scooter aan te schaffen die al heel lang op jouw verlanglijstje staat.

In 3 termijnen een scooter kopen bij Polderscooter

Polderscooter is een erkende scooterleverancier in de provincie Flevoland die met de In3 regeling ervoor zorgt dat jij gemakkelijk je scooter kan kopen en in 3 termijnen kan betalen. Ze hebben een ruim aanbod aan scooters die je allemaal kunt kopen via de In3 regeling. Hierbij is wel het minimale bestelbedrag 100 euro en het maximale bestelbedrag 3000 euro. Je kunt kiezen uit verschillende merken zoals Vespa, Piaggo, Kymco en Turbho. Met de In3 methode kun je direct over je nieuwe scooter beschikken en betaal je 0% rente. Ook wordt er geen BKR-toetsing gedaan. Ideaal dus als je je scooter snel nodig hebt, maar nog niet het volledige aankoopbedrag in handen hebt.

Hoe werkt het?

Als je voor de In3 methode kiest betaal je het volledige bedrag van de scooter in drie gelijke delen binnen 60 dagen. Voorafgaand wordt er een supersnelle gegevenscontrole gedaan en je betaald hierna het eerste deel via iDeal. Hierna wordt je bestelling snel naar je toe gebracht. 30 dagen later betaal je het tweede gedeelte, en weer 30 dagen later betaal je het overige bedrag. Je ontvangt elke keer een mailtje met begeleidend sms’je zodra je de volgende betaling moet doen. Het zijn duidelijke afspraken zonder kleine lettertjes of ander gedoe. Je kunt uit alle scooters kiezen en betaald niet meer dan dat je binnen één keer betaald. Voor vragen of meer informatie over deze methode kun je naar de website van Polderscooter gaan. Hier kun je een duidelijk filmpje en uitleg vinden. Ook kun je de link van de website van In3 hier vinden voor nog meer informatie.