‘Sleutelen’ aan je eigen kitcar werd nog nooit zo makkelijk

De zomermaanden komen eraan dus wat is er nog lekkerder dan rond te rijden in je eigen gemaakte auto. Het leuke aan Kitcars is dat je aan de hand van je beschikbare tijd kan bepalen wat voor type bouwpakket je afneemt. Een kitcar kun je in diverse stadia van afbouw bestellen. Voor het leveren van de losse onderdelen worden vaak donor auto’s gebruikt die daarna het naar eigen inzicht is af te bouwen. Door al deze losse onderdelen ontstaat er echter wel een klein probleem, zeker als je met meerder kitcars bezig bent namelijk de sleutels! We hebben voor jou de oplossing! De kitcar multitool!

Heel veel verschillende sleutels

Wanneer je donor onderdelen van verschillende auto’s gebruikt kan het ook zomaar zijn dat je gelijk ook met een berg sleutels zit. Het lastige hieraan is dat ze allemaal verschillende vorm en lengtes heeft. Wat je kunt doen is ze allemaal in een handige multi tool verwerken. Hoe je dat doet, vertel ik je hieronder.

Als eerste koop je een multitool en verwijder je de aanwezige gereedschappen in die tool.

De tools die je er uit haalt, heb je nog wel nodig om de sleutels die je er in wilt plaatsen de juiste vorm te geven. Het is namelijk van belang dat als je de sleutelbaarden gaat slijpen deze natuurlijk wel de juiste lengte zijn. De sleutelbaarden zul je dus misschien nog moeten slijpen. Een voorbeeld hiervan laten we je hieronder zien:

Bron: https://www.burton425.nl/products/produkt-1/

Wanneer de Kitcar af is, of je bepaalde donor onderdelen toch niet gebruikt

 Kun je ook nog een autosleutel bijmaken om ervoor te zorgen dat je straks gelijk een reserve bos hebt van de sleutels zelfgemaakte auto horen. Een dergelijke bos is handig voor jezelf, maar ook voor later mocht je besluiten een donor onderdeel door te verkopen. Dan is het doorschuiven namelijk helemaal makkelijk. Voor het vinden van donor onderdelen verwijzen we trouwens graag door naar de volgende website waar je veel kunt vinden: kitcaronderdelen.nl