Auto onderdelen vervanging van mijn Renault

Mijn Renault is al dik 20 jaar oud. Ja zo een Franse auto kan best lang mee gaan hoor, onderschat dit niet. Maar het nadeel is wel dat bepaalde onderdelen slijtage gaan ondervinden en vervangen dienen te worden. Dus af en toe moet je bepaalde onderdelen vervangen. Zoals ook recent weer bij mijn Renault. Specifiek heb ik vervangen de voorbumper en tevens de grill of wat men ook wel de nieren van de auto noemt.

Nieren was lang zoeken op het internet. Nieren heb je genoeg die worden overal wel verkocht. Maar het is wel zaak specifieke nieren te vinden voor mijn model Renault. Uiteindelijk vond ik die hier. Prima, direct in de winkelmandje gegooid. Tevens dus de voorbumper. Laten we hopen dat ze die ook hebben specifiek voor mijn Renault dan bespaard dit verzendkosten en makkelijker om alles bij dezelfde winkel te bestellen. Gelukkig was dit het geval, https://www.carstyle.nl/exterieur/voorbumper.html. Dus deze direct erbij besteld.

Enfin, de onderdelen heb ik niet zelf laten vervangen dat heb ik overgelaten aan een vertrouwd Renault garage in de buurt van Amstelveen. Die hebben al vele malen eerder voor mij auto onderdelen vervangen en ook ditmaal vertrouwde ik dit klusje aan hen toe.

De Renault is weer helemaal in prima staat op moment van schrijven en als zo doorgaat verwacht ik wel dat de bolide nog wel een half decennium langer kan leven dus we zullen nog veel plezier gaan beleven van deze auto.

Op verlanglijstje staat wel o.a. xenon verlichting omdat de verouderde Renault verlichting soms echt laakt vooral op donkere plattelands wegen. De lampen vervangen is dus waarschijnlijk mijn volgende project. Tevens wellicht de achterbumper die zou op zich ook wel vervangen kunnen worden, indien ik het budget voor handen heb zal ik dit zeker niet laten. Wanneer dit zover is zal ik weer een update schrijven voor jullie.