Boottransport

Heerlijk! Het wordt weer tijd om te varen. Maar hoe krijgt u de boot van de stalling in het water? Met de boottransport service van Marthijs Services natuurlijk! Dankzij zijn jarenlange ervaring als allround chauffeur, kunt u er zeker van zijn dat uw boot op een veilige manier op de plek van bestemming aankomt.

Redenen voor boottransport

Uiteraard zijn er verschillende redenen waarom u uw boot wilt vervoeren of verplaatsen. Zelf boottransport verrichten is behoorlijk lastig. Het rijdt toch anders dan met een gewone auto en je moet er zeker van zijn dat je boot goed vast zit. Marthijs Services heeft jarenlange ervaring als allround chauffeur en beschikt over de juiste papieren en materialen om veilig boottransport te kunnen verrichten. Reden voor boottransport kunnen zijn:

  • Verplaatsen van de boot voor seizoen (winterstalling of juist naar het water in de zomer)
  • Vakantie in binnen- of buitenland en de boot gaat mee
  • Nieuwe boot gekocht of boot verkopen

Kortom; er zijn genoeg redenen waarom u boottransport nodig zou kunnen hebben. Marthijs Services is de ervaren chauffeur die u hier graag bij helpt.

Boottransport binnen en buiten Nederland

Natuurlijk, boottransport kan binnen Nederland plaatsvinden. Maar als u op vakantie gaat naar Italië is het wel zo leuk als u in Italië kan beginnen met varen, in plaats dat u eerst daarheen moet varen. Ook voor dit soort gevallen kunt u boottransport van Marthijs Services inschakelen. Dankzij de jarenlange ervaring als allround chauffeur, kent Marthijs Services zijn weg door Europa. Uiteraard beschikt de chauffeur over alle benodigde papieren en is hij in het bezit van alle materialen.

Meer dan alleen boottransport

Naast boottransport kun je bij Marthijs Services ook terecht voor een paardentaxi, autoambulance of paardentransport. Doordat Marthijs Services beschikt over alle rijbewijzen voor de transportsector, kan hij onder andere boottransport, vrachtvervoer en transport van kwetsbare goederen aanbieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × 5 =